Ana SayfaAlmanyaNürnberg’de Parfüm Hırsızlığı: Direnen Şüpheli Tutuklandı

Nürnberg’de Parfüm Hırsızlığı: Direnen Şüpheli Tutuklandı

NÜRNBERG – Nürnberg kent merkezinde bir alışveriş merkezinde yaşanan hırsızlık olayı, şüphelinin güvenlik görevlilerine direnmesiyle büyüdü. Çalınan ürünlerin değerinin binlerce euro olduğu bildirildi.

Olay, 15 Ocak 2026 Perşembe günü öğleden sonra saat 14.00 sıralarında, Nürnberg’in işlek caddelerinden Königstraße üzerindeki bir mağazada meydana geldi. Mağaza dedektifleri, 34 yaşındaki Slovakya vatandaşı bir erkeğin çok sayıda parfümü, özel olarak hazırlanmış bir taşıma çantasına koyduğunu fark etti.

Şüpheli, mağaza dedektifleri tarafından durdurulmak istendiği sırada kaçmaya çalıştı ve ciddi şekilde direnç gösterdi. 51 yaşındaki İtalyan ve 35 yaşındaki Iraklı iki mağaza güvenliği, yaşanan arbedeye rağmen şüpheliyi polis gelene kadar kontrol altına aldı.

Olay yerine gelen Nürnberg-Mitte Polis Merkezi ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramada, binlerce euro değerinde çalıntı parfüm ile birlikte tek elle açılabilen bir bıçak ele geçirildi.

Polis, olayla ilgili olarak şüpheli hakkında “yağma amacıyla hırsızlık” suçlamasıyla soruşturma başlattı. Nürnberg-Fürth Savcılığı tutuklama talebinde bulundu. 16 Ocak 2026 Cuma günü, Nürnberg Sulh Ceza Hakimi tarafından şüpheli hakkında tutuklama (Untersuchungshaft) kararı verildi.

Olayla ilgili soruşturma Nürnberg Kriminal Polisi tarafından sürdürülüyor.

İLGİLİ DİĞER HABERLER
REKLAMspot_img

Hava Durumu

Almanya
açık
7.5 ° C
7.5 °
7.5 °
61 %
3.3kmh
0 %
Çar
14 °
Per
13 °
Cum
18 °
Cts
21 °
Paz
20 °

YENI HABERLER