Ana SayfaAlmanyaRinteln’de Kan Donduran Cinayet: Eski Sevgili Dehşeti

Rinteln’de Kan Donduran Cinayet: Eski Sevgili Dehşeti

Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletine bağlı Rinteln kentinde işlenen çifte cinayetle ilgili soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. Uykularında katledilen çiftin katil zanlısı olarak, evin kızının 22 yaşındaki eski erkek arkadaşı tutuklandı.

Rinteln Yerel Mahkemesi, 1 Mayıs’ı 2 Mayıs’a bağlayan gece Steinbergen semtinde meydana gelen korkunç olayla ilgili kararını verdi. 44 yaşındaki bir anne ve 50 yaşındaki hayat arkadaşının uykularında öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, baş şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan 22 yaşındaki genç hakkında “iki kez kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklama kararı çıkarıldı.

İntikam Duygusuyla Gelen Vahşet

Emniyet birimlerinden alınan bilgilere göre, kan donduran cinayetin arkasındaki temel nedenin “ayrılık acısı” olduğu üzerinde duruluyor. Katil zanlısının, öldürülen kadının kızının eski sevgilisi olduğu ve genç kızın olaydan kısa bir süre önce kendisinden ayrılmasını hazmedemediği iddia ediliyor. Savcılık, şüphelinin intikam duygusuyla hareket ederek eski sevgilisinin annesini ve annesinin partnerini hedef aldığını değerlendiriyor.

Soruşturma Derinleşiyor

Olayla ilgili gözaltına alınan bir diğer isim olan 24 yaşındaki şahsın cinayete iştirak edip etmediği ise henüz netlik kazanmadı. Polis, bu kişinin olaydaki rolünü belirlemek için geniş çaplı incelemelerini sürdürüyor. Öte yandan, cezaevine gönderilen 22 yaşındaki zanlı için “kaçma şüphesi” ve “suçun vahameti” göz önünde bulundurularak tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Yetkililer, soruşturmanın selameti açısından detayların titizlikle incelendiğini vurgularken, hukuki süreç tamamlanana kadar masumiyet karinesinin esas olduğunu hatırlattı.

İLGİLİ DİĞER HABERLER
REKLAMspot_img

Hava Durumu

Almanya
kapalı
9.7 ° C
9.7 °
9.7 °
89 %
1.6kmh
100 %
Cts
17 °
Paz
18 °
Pts
9 °
Sal
10 °
Çar
7 °

YENI HABERLER