Almanya’nın Oberhausen kentinde, Cumartesi günü öğleden sonra Concordiastraße üzerinde bulunan bir kuyumcuda akılalmaz bir soygun ve kaçış olayı yaşandı. Güney Doğu Avrupa kökenli olduğu belirlenen bir şahıs, mücevherleri çaldıktan sonra kendisini durdurmaya çalışan dükkan çalışanını Bulgar plakalı aracıyla çarparak yere savurdu.
Mücevherleri Çaldı, Engel Olmak İsteyen Çalışanı Kaputa Fırlattı
Olay saat 14:25 sularında, yaklaşık 35 yaşlarında, siyah sakallı ve yapılı bir adamın dükkana girmesiyle başladı. Mücevherleri inceleyip satın alacağını söyleyen şahıs, tezgahtar paketleme yaparken “araçtan para alacağım” bahanesiyle dışarı çıktı. İki değerli parçanın eksik olduğunu fark eden çalışan, hemen zanlının peşinden koştu.
Şüpheli, dışarıda bekleyen Bulgar plakalı gri bir Audi marka araca bindiği sırada dükkan çalışanı kaçışı engellemek için aracın tam önüne geçti. Gözü dönmüş saldırgan durmak yerine gaza basınca, çalışan aracın çarpmasıyla motor kaputunun üzerine savruldu ve ardından sertçe yere düştü. Talihsiz çalışan, bu dehşet anlarını şans eseri hafif sıyrıklarla atlattı.
Eşkali Belirlendi: Sağ Gözündeki Detay Ele Veriyor
Polis ekipleri, Güney Doğu Avrupa görünüşlü zanlının eşkalini ve belirgin özelliklerini paylaştı:
- Araç Bilgisi: Bulgar plakalı, gri renkli Audi.
- Boy/Yaş: 1.75 boylarında, yaklaşık 35 yaşlarında.
- Görünüm: Siyah saçlı, siyah tam sakallı, yapılı vücutlu.
- En Belirgin Özellik: Sağ gözünün düşük veya hafif eğri olması.
Polis, bu Bulgar plakalı gri Audi ve eşkali verilen şahıs hakkında bilgisi olanların acilen emniyet birimlerine ulaşmasını bekliyor.



