Ana SayfaAlmanyaKaufbeuren'deki festivalde panik: At arabası devrildi

Kaufbeuren’deki festivalde panik: At arabası devrildi

KAUFBEUREN – Bavyera’nın Kaufbeuren kentinde bugün düzenlenen büyük festival korteji sırasında korku dolu anlar yaşandı. Festivalin en renkli anlarının yaşandığı geçit töreninde bir at arabası devrildi.

Schwaben Süd/West Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, olay bugün (13 Temmuz 2026) öğle saatlerinde gerçekleşti. Kortejde ilerleyen ve içerisinde üç çocuğun bulunduğu at arabası, henüz belirlenemeyen bir nedenle yan yatarak devrildi. Kazada 6 ve 7 yaşlarındaki iki çocuk hafif şekilde yaralandı.

Görgü tanıklarının ilk ifadelerine göre, atların aniden ürkmesi sonucu kontrolden çıkan araba devrilerek yola savruldu. Olayın yaşandığı esnada iki gencin e-scooter ile arabanın yakınından geçtiği belirtilirken, polisin kazanın bu durumla bir bağlantısının olup olmadığını araştırdığı bildirildi.

Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, çevredeki vatandaşların da yardımıyla duruma müdahale etti. Kazanın ardından kutlama alanında kısa süreli bir tedirginlik yaşanırken, at arabasında maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.

Polis ekipleri, olayın kesin nedenini aydınlatmak üzere görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda soruşturmasını sürdürüyor. Kazanın festivalin genel akışına etkisi ise yetkililer tarafından değerlendiriliyor.

İLGİLİ DİĞER HABERLER

Hava Durumu

Almanya
açık
27.2 ° C
28.1 °
26.4 °
52%
2.8m/s
3%
Sal
28 °
Çar
30 °
Per
25 °
Cum
26 °
Cts
22 °

YENI HABERLER