Ana SayfaAlmanyaLinden'de Vahşet: Çocuk Parkında Eski Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Linden’de Vahşet: Çocuk Parkında Eski Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletine bağlı Kaiserslautern yakınlarındaki Linden kasabasında kan donduran bir cinayet işlendi. Westpfalz Emniyet Müdürlüğü ve Kaiserslautern Savcılığı tarafından yapılan ortak açıklamaya göre, salı günü öğleden sonra halka açık bir çocuk oyun parkında dehşet anları yaşandı.

40 yaşındaki bir adam, ayrı yaşadığı 37 yaşındaki eşine çocuk parkında bıçakla saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan talihsiz kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Saldırgan Ağır Yaralı Olarak Hastanede

Vahşi cinayetin ardından kendisini de bıçaklayarak ağır şekilde yaralayan zanlı, olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Gece saatlerinde acil ameliyata alınan 40 yaşındaki şüphelinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ve savcılık, cinayetin arka planını ve kesin oluş nedenini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, soruşturmanın selameti açısından şu aşamada daha fazla detay paylaşamayacaklarını belirterek, net bilgiler elde edildikçe kamuoyuna yeni bir açıklama yapılacağını bildirdi.

İLGİLİ DİĞER HABERLER

Hava Durumu

Almanya
açık
20.9 ° C
20.9 °
20.9 °
51%
2.8m/s
8%
Çar
29 °
Per
32 °
Cum
34 °
Cts
33 °
Paz
23 °

YENI HABERLER