Ana SayfaAlmanyaNeumarkt’ta Sığınmacı Yurdunda Kavga: Cinayete Teşebbüs Soruşturması Başlatıldı

Neumarkt’ta Sığınmacı Yurdunda Kavga: Cinayete Teşebbüs Soruşturması Başlatıldı

Almanya’nın Neumarkt in der Oberpfalz kentindeki bir sığınmacı yurdunda pazartesi sabahı üç kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Regensburg Kriminal Polisi, olayla ilgili olarak “adam öldürmeye teşebbüs” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlamalarıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Edinilen bilgilere göre olay, 15 Haziran Pazartesi günü saat 09.30 sıralarında Kastenstraße üzerinde bulunan bir toplu barınma merkezinde meydana geldi. Yaşları 18, 22 ve 32 olan Suriye uyruklu üç erkek arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından yapılan ihbar üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olayın ardından Nürnberg-Fürth Savcılığı’nın talebi doğrultusunda 18 ve 22 yaşlarındaki iki şüpheli gözaltına alındı. Çıkarıldıkları mahkemece haklarında tutuklama kararı verilen iki zanlı cezaevine gönderildi. Kavgaya karışan 32 yaşındaki diğer Suriyelinin ise olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın kesin nedeni ve arka planını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İLGİLİ DİĞER HABERLER
REKLAMspot_img

Hava Durumu

Almanya
parçalı bulutlu
27.2 ° C
27.2 °
27.2 °
73 %
1.5kmh
57 %
Per
25 °
Cum
32 °
Cts
30 °
Paz
26 °
Pts
24 °

YENI HABERLER