Almanya’nın Mecklenburg-Vorpommern eyaletine bağlı Bützow kentinde dün gece saatlerinde yürek burkan bir olay meydana geldi. Rühner Landweg caddesinde bulunan bir apartmanın dördüncü katından düşen 29 yaşındaki bir kadın yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam (24 Mayıs 2026) saat 22:50 sularında gerçekleşti. İhbar üzerine bölgeye hızla ilk yardım ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm yeniden canlandırma (kalp masajı) müdahalelerine rağmen, genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
Polisten İlk Açıklama: Kaza İhtimali Üzerinde Duruluyor
Trajik olayın ardından Rostock Kriminal Dairesi (Kriminaldauerdienst) ekipleri hemen harekete geçerek olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı ve delilleri topladı.
Rostock Emniyet Müdürlüğü Komuta Merkezinden Polis Başkomiseri Kristin Hartfil tarafından yapılan açıklamada, ilk bulgular doğrultusunda olaya üçüncü bir şahsın müdahalesinin (cinayet veya itilme gibi bir dış etkenin) kesinlikle bulunmadığının tespit edildiği bildirildi. Polisin değerlendirmelerine göre olayın çok büyük bir ihtimalle trajik bir kaza sonucu meydana geldiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.


