Ana SayfaAlmanyaBaşkonsolos Cebeci’den Kadınlar Günü İftarına Katılım

Başkonsolos Cebeci’den Kadınlar Günü İftarına Katılım

Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci başkanlığındaki başkonsolosluk heyeti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Neuhaus’ta düzenlenen anlamlı iftar programına katıldı. Başkonsolos Cebeci’ye programda Ataşe Şeyma Nur Ah da eşlik etti.

DİTİB Kuzey Bavyera Eyalet Birliği Kadın Kolları tarafından, DİTİB Neuhaus Camii Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında kadın dayanışması ve üretkenliği ön plana çıktı. Programda kadınların toplumdaki güçlü konumu ve öncü rolü vurgulanırken, Ramazan ayının bereketi de katılımcılarla paylaşıldı.

Programın düzenlenmesine katkı sağlayan Cemil Kimyacıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Özlem Ödemiş ve emeği geçen tüm ekibe Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosluğu tarafından teşekkür edildi.

İLGİLİ DİĞER HABERLER
REKLAMspot_img

Hava Durumu

Almanya
kapalı
5.9 ° C
5.9 °
5.9 °
70 %
1.3kmh
100 %
Paz
5 °
Pts
6 °
Sal
5 °
Çar
9 °
Per
11 °

YENI HABERLER