Ana SayfaAlmanyaTaksi Ücretini Ödemeden Kaçtılar: Karda Ayak İzleri Zanlıları Ele Verdi

Taksi Ücretini Ödemeden Kaçtılar: Karda Ayak İzleri Zanlıları Ele Verdi

Almanya’nın Bavyera eyaletine bağlı Euerdorf’ta, taksi ücretini ödemeden kaçan dört genç, karda bıraktıkları ayak izleri sayesinde kısa sürede yakalandı.

Olay, Salı sabahı saat 05.55 sıralarında meydana geldi. Bir taksi şoförü, Würzburg’daki bir diskodan aldığı dört yolcuyu Euerdorf’a getirdiğini, ancak yolcuların ücreti ödemeden kaçtığını polise bildirdi. Şoför, kaçanlardan birini Schweinfurter Straße üzerindeki bir adrese kadar takip edebildiğini de ifade etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen Hammelburg Polisi, hemen soruşturma başlattı ve çevrede inceleme yaptı. Karla kaplı zeminde bulunan dört farklı ayakkabı izi, polis ekiplerini doğrudan Schweinfurter Straße’deki adrese götürdü. Kapının açılmasıyla birlikte, kaçtığı belirlenen dört şüphelinin kimlikleri tespit edildi.

Şüphelilerin 17 ile 21 yaşları arasında, Alman vatandaşı dört genç olduğu açıklandı. Evde yapılan kontrollerde, kaçan kişilerin tariflerine uyan kıyafetler bulundu. Ayrıca dört gencin de ellerinde Würzburg’daki diskoya ait damgaların olduğu belirlendi.

İLGİLİ DİĞER HABERLER
REKLAMspot_img

Hava Durumu

Almanya
parçalı az bulutlu
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
57 %
2.8kmh
50 %
Per
13 °
Cum
18 °
Cts
21 °
Paz
19 °
Pts
19 °

YENI HABERLER