Ana SayfaAlmanyaFatih’te 2 Çocuk ve Ebeveynleri Hayatını Kaybetti: 4 Kişi Tutuklandı

Fatih’te 2 Çocuk ve Ebeveynleri Hayatını Kaybetti: 4 Kişi Tutuklandı

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan trajik olayda, iki çocuk ve ailelerinin ebeveynleri hayatını kaybetti. İstanbul İl Sağlık Müdürü Abdullah Emre Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Fatih’te rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Böcek ailesinde, iki evladımız ve annelerinin ardından baba Servet Böcek de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında, Beşiktaş’taki bir restoranda yemek yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Kadir Muhammet (6) ve Masal Böcek (3) ile anne Çiğdem ve baba Servet Böcek’in ölümüne ilişkin incelemeler devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan midyeci Y.D, lokumcu F.T, kokoreççi E.E. ve kafe işletmecisi F.M.O., adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliği, dört şüphelinin de tutuklanmasına karar verdi.

İl Sağlık Müdürü Güner, hayatını kaybeden aile fertlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilediğini belirtti ve soruşturmanın titizlikle sürdüğünü aktardı.

İLGİLİ DİĞER HABERLER
REKLAMspot_img

Hava Durumu

Almanya
açık
18.7 ° C
18.7 °
18.7 °
51 %
3.2kmh
0 %
Cum
17 °
Cts
21 °
Paz
21 °
Pts
17 °
Sal
13 °

YENI HABERLER